AnTONia

Storitve

Skupinske zvočne meditacije

Vsaka skupinska meditacija ima določen namen in vsak posameznik se hkrati pridruži s svojo namero. Prvinski Zvok ustvari neverjetno polje višje vibracije in vsak posameznik v to pole doda svojo edinstveno esenco. Tako je vsak navzoč v individualnem procesu, obenem pa moč skupine povzroči, da se individualne (in skupinske) namere manifestirajo lažje in hitreje.

Skupinske meditacije tedensko organiziram v Prekmurju in v Mariboru. Sicer so to manjše skupine do 20 ljudi; ob posebnih datumih, ko se ustvarijo posebni energetski portali pa se z višjo vibracijo povezujemo v večjih skupinah.

V zadnjih dveh leti pa z neverjetnim entuzijazmom ustvarjamo tudi neverjetna druženja v Ženskih krogih, kjer skozi Ples, Dih, Meditacijo in Zvokom ustvarjamo polja dragocenih transformacij in alkimije ženske essence Bivanja, predvsem pa širimo cono udobja Bivanja v tukaj in zdaj.
Z veseljem pa se z ustvarjanjem Skupinskih ritualov odzovem povabilu v organizirane skupine.

Stopi v stik z mano

/

Zvočne meditacije na prostem

V toplem in suhem vremenu organiziramo Zvočne meditacije na prostem in sicer:

  • na sivkinem polju:
    • V toplih jutrih v času, ko sivka zaCveti in ustvarja neverjetno eterično polje, organiziramo Potovanja skozi prvinski Zvok na prekmurskem sivkinem polju. To so edinstvena Zvočna doživetja, kjer se povežemo z višjo vibracijo vseh elementov narave znotraj čarobnih frekvenc sivkinega vonja. S čebelami, metulji in drugim svetom, ki se prebuja skozi prvinski Zvok poletnega jutra se ustvarijo edinstvene zgodbe, ki sidrajo dragocene blagoslove nevidnega…
  • na reki Muri (max. 30 oseb):
    • Dobimo se na otoku Ljubezni v Ižakovcih, na t.i. brodu oz. splavu in se zapeljemo na sredino Murinega toka, kjer se zasidramo in skozi prvinski Zvok ustvarimo vedno znova novo edinstveno potovanje iznad parametrov kraja in časa v objemu vseh elementov narave. Vodni tok ustvarja neverjetno pretočnost energije in odpira nove nivoje doživljanja. Pridružijo se jutranji zvoki ptic in drugih živali. Sončni žarki aktivirajo Moč ognjene energije, strasti do življenja samega. Zapiha poseben veter inspiracije… Drevesa objamejo na edinstven način, medtem, ko element kovine v prvinskem Zvoku odpira peti element Srčne energije vsakega posameznika. Vsekakor doživetje, ki nikoli ni enako prejšnjemu in se vedno neverjetno poveže z energijo namere posameznika.

Stopi v stik z mano

/

Zvočna meditacija z gongi v solni sobi

za maksimalno 6 oseb

Solna terapija je naraven način lajšanja mnogih težav, ki so najbolj izražene prav v jesenskem, zimskem in zgodnje spomladanskem času. Očiščena in ionizirana sol v solni sobi ugodno vpliva na dihalne poti, dihala in lase ter blaži razdraženo kožo. Blagodejno učinkuje tudi na kronično utrujenost, nespečnost in krepi imunski sistem. Pospešuje regeneracijo organizma po fizičnih obremenitvah ali stresnih dogodkih doma in na delovnem mestu.
Prvinski Zvok se skozi miljone kristalov soli razvija na edinstven način. Že sama sol je izvorna in ima neverjetno višjo frekvenco, ki jo Zvok potencira. Zvočne meditacije v solni sobi so zelo močno doživete in edinstvene.

Stopi v stik z mano

/

Individualni zvočni tretma

Pogovor in zvočna izkušnja: Skozi pogovor ozaveščamo vzorce delovanja in dovolimo, da se odpirajo novi nivoji dojemanja sebe in okolja. Temu sledi individualno uglaševanje z zvokom (po dogovoru je to lahko masaža s Tibetanskimi posodami in/ali samo zvočno uglaševanje z Zvokom gongov (traja cca 90-120 min).

Zvočna izkušnja: masaža s Tibetanskimi posodami in / ali individualno uglaševanje z Zvokom gongom. (60 minut)

Stopi v stik z mano

/

Online skupnost: Zvočno uglaševanje na Patreonu

Nekajkrat mesečno online live povezovanje s Svetim Zvokom. Glede na to, da Zvok potuje iznad parametrov časa in kraja je online povezovanje v zvočni meditaciji prav tako edinstveno doživetje.
Priključi se nam: