AnTONia

Biti Kraljica

V vrtincu neverjetnih občutenj teh dni, me spremljajo misli o tem kaj resnično pomeni biti Kraljica. Verjamem, da to ni samo nasmeh in pokončna drža v soju odrskih žarometov.

To dejansko pomeni prevzeti odgovornost za svojo vibracijo, za širša načela in za diplomacijo vodenja na vseh “frontah”. To dejansko pomeni iti skozi situacije v svojem ritmu a vseeno v toku dogodkov. To dejansko pomeni pristno čutenje in spoštovanje (svoje) Moči kakor tudi (svoje) Ranljivosti.

Biti Kraljica pomeni spoštovati naklonjenost in predanost. Ključ pristnega kraljevanja pa se verjetno skriva v globokem čutenju Hvaležnosti, ki dodaja tisti (nevidni) kroni dodaten Sijaj.

In kaj prižiga sijaj v očeh kraljice?

To pa mislim, da je tisti neverjeten občutek osvobojenosti. Preteklosti in pričakovanj. Biti v trenutku tukaj in zdaj. S kančkom igrivosti. Ljubiti in biti ljubljen-a…

In vse se začne znotraj Tebe. Toliko veličine kot je namreč lahko prepoznaš pri sebi, toliko je lahko prepoznaš tudi zunaj sebe. In ko ti to uspe, potem se tudi srčno veseliš vsakega Uspeha in vsake Radosti, ki jo čuti nekdo drug. Takrat veš tudi to, da te tisto, kar Ti pripada vedno najde in tega Ti nič in nihče ne more od-vzeti.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja